Från otränad till toppform på fem månader!

tisdag 8 mars 2011

Upp och ner

Förra veckan blev en superbra träningsvecka. Avslutades med ett 90 minuters kombinerat skivstångs- och spinningpass på söndagen. Jag kände mig stark och pigg! Men så igår fick jag halta uppför trapporna i skolan, inte pga träningsvärk utan för att mitt knä envist fortsätter göra ont. Kan ha slitits lite efter en hel dags snowboardåkning i lördags. Så jag valde att avboka både måndagens och tisdagens träningspass. Typiskt. Men tennisen idag tänker jag inte hoppa över.

Överväger att kolla upp knät, eftersom det blivit värre. men känns också lite fånigt. Alla har väl ont i knät ibland. Jag ger det några dagar och hoppas på det bästa.

3 kommentarer:

  1. Fast nja, man brukar nog inte ha ont i knät så länge i såna fall. Så - kolla upp!

    SvaraRadera
  2. Hallå hallå, hur går det med träningen? Och knät, förstås. Min träning har i princip legat nere den här veckan men mitt knä (ja, vi är ju släkt) känns bra igen nu. Så var på gymmet idag, det var skönt. Och på söndag är planen att sätta sig ner och göra en riktig träningsplan, såsom du har gjort. Nu börjar det kräva lite mer fokus och målmedvetenhet tror jag. Och jag har ju din träningsplan som mall... ;)

    SvaraRadera
  3. Kom på att jag uppdaterat lite dåligt här... Dels för träningen låg nere lite förra veckan, av knäorsaker. Kul att våra knän följs åt! Jag ringer i veckan och hör hur din träningsplan ser ut :)

    SvaraRadera